Papa Barnard

In 1921, Vitamix® Corporation a creeat primul blender din lume, cu doua viteze ultra-performant. Aceasta inovatie a generat o revolutie in industria food-service. De atunci, blenderele Vitamix® sunt considerate ca fiind numarul unu in echipamentele blending, in lumea si Vita-Mix® Corporation s-a reorganizat ca si lider si blending expert, chiar si pentru competitie!

In anul 1949, fondatorul Vitamix William G. „Papa” Barnard a creat prima reclama din SUA pentru a demonstra cum blenderul Vitamix poate ajuta familiile sa manance mai sanatos, consumand alimente integrale. – vezi clipul original

Echipamentele Vitamix® sunt utilizate cu success de catre marile lanturi hoteliere, restaurant, baruri, cafenele, retele de healthy food, brutarii si multe altele cum ar fi: Marriott, Four Seasons, McDonalds and McCafe, Burger King, Subway, KFC, Pizza Hut, TGI Friday’s, Hard Rock Cofe, Costa Coffee, Starbucks, Segafredo, Tchibo, Baskin Robbins, Haagen-Dazs, Zumo Fresh, Jamba Juice, Delifrance si multi altii.

Aceasta dovedeste inca odata calitatea produselor Vitamix®, ce sprijina intotdeauna nevoile clientilor sai. Scopul utilizarii blenderelor Vitamix® acopera o vasta arie: hoteluri, restaurant, cafenele, baruri, cluburi de noapte, mahazine de cafea si inghetata, bucatarii profesionale, scoli culinare, cluburi de fitness, spitale, institutii, vase de croaziera – utilizarile fiind practic nelimitate. Indelungata istorie, arata ca utilizarile blenderelor Vitamix® reduce considerabil timpul de preparare la cel putin o treime si profitul si popularitatea locatiei creste considerabil.

Daca ai gasit un blender Vita-Mix® intr-un bar sau un restaurant – poti fi sigur ca a fost instalat de catre un profesionist!

JO GRUP SRL | RO15294010 | J40/3976/2003 | Str. Bozieni 7, Bl. 830, Sc. B, Et. 6, Ap. 69, 061614, Bucuresti