Fondant cu ciocolata si espresso

Fondant cu ciocolata si espresso

Cantitati: 3 c (720 ml)
Dificultate: mediu
Timp de preparare: 15 minute

1/2 cana (120 ml) apa
1 cana (240 ml) smantana groasa
1 lingura de pudra espresso sau cafea instant
3 lingura (24 g) zahar pudra
12 masuri (336 g) ciocolata, taiata bucati
2 linguri (30 ml) coniac (optional)

Mod de preparare:
Puneti apa, smantana, cafeaua, zaharul si ciocolata in vasul Vitamix, in aceasta ordine, si puneti capacul.
Puneti toate ingredientele, in ordinea de mai sus, in vasul Vitamix .
Selectati viteza 1.
Porniti aparatul si cresteti treptat viteza pana la 10 , apoi apasati HIGH.
Mixati timp de 3 minute, sau pana cand se topesc toate ingredientele si compozitia devine fina.
Se pune in vasul de fondue, si daca doriti adaugati si coniac.
Se poate folosi ca sos pentru pandispan, prajituri, felii de mere, felii de pere, capsuni, banana, si ananas.

Ti-a placut aceasta reteta? Spune-le si prietenilor tai!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone