Baruri smoothie

BARURI/MAGAZINE SMOOTHIE :

Cu ajutorul blenderelor Vitamix se reduce timpul de mixare, nivelul zgomotului, costurile de Intretinere in orice bar sau magazin cu preparate smoothie.

In ultima perioada cererea de preparate proaspete, cu ingrediente naturale este in crestere, iar lanturile cu preparate smoothie se extind foarte repede. Acestea se pot baza pe brandul Vitamix, si pe standardul de calitate oferit de Vitamix.

PROBLEMA
Echipamentele existente intr-o locatie care prepara smoothie nu ofera rezultate fiabile, ciclurile de mixare sunt incete, iar durata de viata este scurta.

SOLUTIE
Blenderul Vitamix Blending Station® Advance® a fost testat de un bar de acest gen, care a achizitionat ulterior acest model pentru inca 250 de locatii.

REZULTAT
Folosind blenderul Vitamix, ciclu de mixare s-a micsorat cu 35%, calitatea preparatului s-a imbunatatit si doar 2% dintre aparate au avut nevoie de service.

In 2009, piata de smoothie-uri era in crestere. Cel mai in voga preparat, oferea o optiune de gustare sanatoasa si rapida. Din cauza echipamentelor marile lanturi de producatori nu puteau sa prepare acelasi smoothie de calitate de fiecare data, din cauza echipamentelor care nu aduceau profit.

In SUA, Vitamix detine 87% din piata celor ce produc smoothie. Vitamix lucreaza cu 9 lanturi de astfel de locatii, preparatele obtinute oferite fiind consistente si calitative.

Un anumit producator de smoothie-uri a achizitionat 4 modele de blendere Vitamix , pentru toate cele 250 locatii pe care le detine, deoarece echipamentele pe care le aveau deja  se defectau in mod constant.

Cu ajutorul blenderelor Vitamix smoothie-ul obtinut era mai fin, ciclul de prepararea s-a redus cu 35%, iar nivelul de zgomot s-a redus la jumatate.

In timpul celor 3 ani de garantie, doar 19 blendere (1.9%) au avut nevoie de reparatii in garantie.

Folosind blenderele Vitamix, producatorul a reusit sa castige un renume pe piata, producand mereu acelasi smoothie, la fel de calitativ, in orice locatie.

ANALIZA OPERATIVA
Zile/an – 365
Utilizari/zi – 20
Utilizari/an – 7,300

COSTURI DE INTRETINERE
Baza motor 0.88 $
Vanzari vas  0 $
Vanzari ansamblu cutit  0 $
Vanzari capac vas  1.45 $
Amortizor sunet  0 $
Dispozitiv centrare   0 $
Racord actionare  13.40 $

AMORTIZARE COST BLENDER VITAMIX, DUPA 5 ANI
Achizitie blender pret 1.645 $
Costuri de intretinere + 17.20 $ ( piese fara ganatie)
Total investitie : 1.662,2 $
Utilizari totale ÷ 36,500
Cost per utilizare 0.0455$